Betere reisplanning van deur tot deur Amadeus Transfers
Tuesday, March 13, 2018

Met Amadeus Transfers kunnen reisagenten een betere reisplanning van deur tot deur bieden en een vlottere boekingservaring verzekeren.

Dankzij de nieuwe vooraf te boeken taxi-transfermogelijkheden kunnen agenten hun omzet verhogen en de klanttevredenheid verbeteren.

Vakantie- en zakenreizigers stellen eenvoud en productiviteit op prijs: zij plannen en boeken hun reis het liefst via een one stop shop. Steeds meer reisagenten breiden hun diensten dan ook uit om hun klanten ook voor de eerste en laatste kilometers van hun reis een pasklare oplossing te bieden. Hoewel taxi-transfermogelijkheden al langer beschikbaar waren, verliep het handmatige boeken vaak traag. Bovendien was er geen integratie met andere diensten om een perfecte reis te kunnen boeken.  

Met Amadeus Transfers kunt u uw reizigers informatie en diensten met toegevoegde waarde bieden, zodat zij ontspannen kunnen reizen. Amadeus Transfers omvat met meerdere aanbieders meer dan 1000 bestemmingen in 142 markten.

In de Benelux beschikken we over een ruim aanbod aan taxi-transferpartners, waaronder Blacklane, Talixo, TaxiTender, Holiday Taxis, World Airport Transfer en Sixtmydriver. De komende maanden worden daar nog een aantal content providers aan toegevoegd. De oplossing is beschikbaar via desktop-, mobiele en web service applicaties. Integratie in uw Amadeus-ecosysteem gebeurt automatisch. Zo hebben alle reisagenten in de Benelux op het Amadeus Selling Platform onmiddellijk toegang tot vele transferproviders, en kunnen ze tarieven vergelijken en boeken.

De vraag naar taxi-transferoplossingen past in een algemene trend van vooraf geboekt taxivervoer. Voor reisagenten die graag inspelen op deze snelgroeiende en lucratieve markt vormt het aanbieden van taxi-transfermogelijkheden een nieuwe inkomstenbron.

see

http://travel360benelux.com/nl/amadeus-benelux/betere-reisplanning-van-deur-tot-deur/

      
No comments yet

Add/Edit Comment 
Name *
eMail  Will not be published!
Homepage  Will not be published!
Comment *
 notify_on_reply  (email_required)
Note that your comment after submission has to be approved.
Thanks for your understanding.
Note: If you are a registered user, on login these form fields
will be pre-filled with your information.