Air France wil stoppen met merk HOP!
Thursday, January 31, 2019

Air France wil naar verluidt stoppen met haar merk HOP! Volgens de Franse zakenkrant La Tribune wordt de regionale dochter ondergebracht bij haar moedermaatschappij. Dat zou blijken uit een interne presentatie van het bedrijf.

Het aparte merk voor korte vluchten is de onlangs aangetreden topman Ben Smith van Air France-KLM al langer een doorn in het oog, schrijft de krant. Volgens hem zaait de naam verwarring onder passagiers die van Air France moeten overstappen op een vliegtuig van HOP!. Het merk werd zes jaar geleden geïntroduceerd om drie regionale dochterbedrijven van Air France (Brit Air, Régional en Airlinair) in onder te brengen.

De vliegtuigen van HOP! hebben een afwijkend kleurenschema dan dat van Air France, maar vliegen wel (ook) onder het AF-vluchtnummer. De maandelijkse passagierscijfers van HOP! worden niet apart gepresenteerd maar samengevoegd met die van de moedermaatschappij. Het personeel werkt onder een andere cao dan dce collega's van Air France.

 

Read on

https://www.zakenreisnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/air-france-wil-stoppen-met-merk-hop?utm_source=Luchtvaartnieuws+-+Zakenreisnieuws&utm_campaign=8342a9ada0-EMAIL_CAMPAIGN_2019_01_30_12_01&utm_medium=email&utm_term=0_df5c469e6c-8342a9ada0-69098153

      
No comments yet

Add/Edit Comment 
Name *
eMail  Will not be published!
Homepage  Will not be published!
Comment *
 notify_on_reply  (email_required)
Note that your comment after submission has to be approved.
Thanks for your understanding.
Note: If you are a registered user, on login these form fields
will be pre-filled with your information.