Nordica vanaf Eelde naar München en Brussel
Wednesday, December 6, 2017

Nordica breidt de activiteiten op Groningen Airport Eelde in 2018 uit met twee nieuwe routes. Het gaat om directe vluchten naar de belangrijke hubluchthavens München en Brussel. Dat is dinsdagmiddag bekendgemaakt op de Groningse luchthaven.

De vluchten starten vanaf 26 maart 2018. Het Estse Nordica vliegt al sinds vorig jaar twee keer per dag vanaf Eelde naar Kopenhagen. Om de extra vluchten mogelijk te maken stationeert de maatschappij een toestel op Eelde. München wordt daarbij dagelijks en Brussel zes keer per week aangevlogen.

Naar Kopenhagen staan ook komend zomerseizoen van maandag tot en met vrijdag twee dagelijkse vluchten in de planning, terwijl op zaterdag en zondag één keer retour wordt gevlogen. In totaal vertrekken er dan wekelijks 25 Nordica-vluchten vanaf Eelde.

 Read on

https://www.zakenreisnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/nordica-vanaf-eelde-naar-munchen-en-brussel?utm_source=Luchtvaartnieuws+-+Zakenreisnieuws&utm_campaign=b47b516a95-EMAIL_CAMPAIGN_2017_12_05&utm_medium=email&utm_term=0_df5c469e6c-b47b516a95-69098153

 

 

      
No comments yet

Add/Edit Comment 
Name *
eMail  Will not be published!
Homepage  Will not be published!
Security Code Security Code
Enter Security Code  Case INSENSITIVE
Comment *
 Notify on follow-up  (E-mail address required)
Note that your comment after submission has to be approved.
Thanks for your understanding.
Note: If you are a registered user, on login these form fields
will be pre-filled with your information.