'Integratie Brussels Airlines en Eurowings eind 2020 voltooid'
Friday, October 12, 2018

 

Topvrouw Christina Foerster van Brussels Airlines hoopt dat de integratie van de Belgische luchtvaartmaatschappij en Eurowings eind 2020 is voltooid. Dat meldt de eerder dit jaar aangetreden Chief Executive Officer in Luchtvaartnieuws Magazine. “Met name op het gebied van IT is het een grote puzzel.”

Foerster legt uit: “Brussels Airlines en Eurowings hanteren twee zeer verschillende IT-platforms en dat willen we samenbrengen tot één en dezelfde. Dat is erg belangrijk, want de IT-investeringen die wij zelfstandig moeten doen zijn als je kijkt naar ons formaat enorm. Eurowings is groter dan Brussels Airlines, zowel qua vloot als aantal medewerkers.”

De CEO benadrukt nogmaals dat de merknaam Brussels Airlines voorlopig behouden blijft. “Maar zoals wij eerder hebben gezegd: voor een pan-Europese uitbreiding is de naam Brussels Airlines niet ideaal. Als je van Rome naar Palma de Mallorca vliegt slaat die naam nergens op. In de Europese luchtvaart is de lappendeken van dit continent nog zichtbaar.”

 

luchtvaartnieuws.nl

      
No comments yet

Add/Edit Comment 
Name *
eMail  Will not be published!
Homepage  Will not be published!
Comment *
 notify_on_reply  (email_required)
Note that your comment after submission has to be approved.
Thanks for your understanding.
Note: If you are a registered user, on login these form fields
will be pre-filled with your information.